
Биточки м'ясні з грибами
211.00 грн
Склад:
свинина знежилована, сало свинне, філе куряче, хліб пшеничний, гриби печериці, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
заморожені биточки смажити на рослинній олії (вершковому маслі), попередньо розігрітій сковорідці (під кришкою) на маленькому вогні, періодично перевертаючи, або поставити в розігріту духовку 180°C та запікати приблизно 20 хвилин.
Вас може зацікавити

Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
157.00 грн

Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
177.00 грн

Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,<...
390.00 грн

Морепродукти з рисом з чорнилами каракатиці, креветками та лососем
рис (50%), вершки ультрапастеризова...
279.00 грн