
Фрітто місто з морепродуктів
398.00 грн
Склад:
окунь червоний (21%), кальмар тушка (21%), креветка в/м (16%), борошно темпурне (11%), борошно пшеничне (10%), яйця курячі, мінеральна вода, сіль кухонна, лимонний сік, суміш сухих трав, перець чорний мелений.
Опис:
розігріти в сковороді велику кількість олії, як для фритюру, до високої температури, після чого смажити заморожений напівфабрикат, невеликими партіями, до золотистого кольору та хрусткої скоринки, протягом 3-4 хвилин. Смажені морепродукти викласти на пергамент, щоб позбавитися зайвої олії, після чого можна насолоджуватись смаком.
Вас може зацікавити

Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
157.00 грн

Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
177.00 грн

Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,<...
390.00 грн

Морепродукти з рисом з чорнилами каракатиці, креветками та лососем
рис (50%), вершки ультрапастеризова...
279.00 грн