Кільце кальмарів
522.00 грн
Склад:
кальмар тушка, панірувальні сухарі, яйця курячеі, борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль кухонна, приправа каррі, суміш сухих трав, перець чорний мелений.
Опис:
розігріти у сковороді велику кількість олії, як для фритюру, до високої температури, після чого смажити заморожений напівфабрикат невеликими партіями до золотистого кольору та хрусткої скоринки, протягом 2-3 хвилин. Смажені кальмари викласти на пергамент, щоб позбавитися зайвої олії, після чого можна насолоджуватись смаком. Ідеально смакує з соусом "Тар-тар" або соусом "Для чебуреків" від магазину "Галя балувана".
Вас може зацікавити
Банош зі шкварками та бринзою
93.00 грн
Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
165.00 грн
Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,
390.00 грн
Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
202.00 грн