
Палички із кальмарів
369.00 грн
Склад:
кальмар тушка, цибуля ріпчаста, батон, панірувальні сухарі, яйця курячі, кукурудзяні пластівці, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
розігріти достатню кількість олії у сковорідці, щоб палички були покриті на половину. Заморожені палички покласти у гарячу сковороду в один шар і смажити по 2-3 хвилини до золотистої та хрусткої
скоринки з обох сторін. Готові палички з кальмарів бажано скласти на пергамент, щоб залишки олії стекли і можна смакувати. Ідеально смакує з соусом "Тар-тар" від магазину "Галя балувана".
Вас може зацікавити

Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
157.00 грн

Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
177.00 грн

Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,<...
390.00 грн

Морепродукти з рисом з чорнилами каракатиці, креветками та лососем
рис (50%), вершки ультрапастеризова...
279.00 грн