
Підлива із грибами та печінкою
253.00 грн
Склад:
печінка курячі (28%), гриби печериці (23%), цибуля ріпчаста смажена (цибуля ріпчаста, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний мелений) (23%), вершки 30% (13%), вода питна фільтрована, соєвий соус, олія соняшникова рафінована, сир чеддер, борошно пшеничне вищого ґатунку, зелень кропу свіжа, сіль кухонна, перець чоррний мелений.
Алергени зазначені жирним шрифтом.
Алергени зазначені жирним шрифтом.
Опис:
заморожену страву готувати в духовці при температурі 150-160°C 30 хвилин. Також можна приготувати на сковорідці або ж у мікрохвильовці.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити

Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
157.00 грн

Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
177.00 грн

Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,<...
390.00 грн

Морепродукти з рисом з чорнилами каракатиці, креветками та лососем
рис (50%), вершки ультрапастеризова...
279.00 грн